LEVERANTÖRER

Hos oss på Falk Byggnadsställningar kan du enkelt och smidigt hyra material till era projekt. Vi har flera upplägg för uthyrning och du har alltid möjlighet att rådfråga vår kunniga personal.  

Flügger är en dansk koncern som bland annat tillverkar målarfärg, tapeter och måleriverktyg. Det danska bolaget grundades 1890. Koncernen har omkring 1 000 anställda.

Flügger grundades av Daniel Hambürg Hamburg 1783 och fick sedan namnet J. D. Flügger, Farben & Lackfabrik. Det drevs av familjen Flügger fram till 1973. 1890 grundades en filial i Danmark som är grunden för dagens Flügger. Efter andra världskriget beslagtog danska staten tysk egendom i Danmark. Staten sålde senare vidare verksamheten till dess danska chef Michael Schnack. 1958 flyttade verksamheten till Rødovre och 1970 byggdes en ny fabrik i Kolding. Butikskedjan bildades 1975 då Flügger började vända sig till privatpersoner.[1]

1994 köptes HP Färg & Kemi AB i Bollebygd som idag är Flügger AB

Happy Homes Målarnes Färg AB

Happy Homes Jönköping fyllde under 2018 hela 100 år som lokal färgbutik i Jönköping! En fantastik resa som började på Storgatan i gamla delarna av staden med att ett antal målarmästare gick ihop för att göra gemensamma inköp. Butiken har bytt läge och finns sedan snart 40 år tillbaka på Herkulesvägen 1B. Under åren har butiken utvecklas till att bli en av Jönköpings största färgbutik med försäljning till både professionella kunder som konsumentkunder.

Butiken ägs sedan 2016 av Stefan Aronsson och har 12 fantastiska medarbetare som dagligen servar alla kunder. Öppet från 06.30 och öppet alla dagar. Försäljningen har också utvecklats till att leverera åt kunder som finns i hela Jönköping län. Butiken Målarnes Färg AB i Happy Homes som är en butikskedjan med 170 butiker i Sverige och Norge. Inom koncern till Jönköping-butiken ingår även Happy Homes i Vaggeryd och Sävsjö. Detta ger er som arbetar även en bit ifrån Jönköping möjlighet till att kunna köpa och får snabba leveranser